A Friss Fm rádió csapata mindig velünk együtt izgulja végig az élő adásban történő sorsolást

Gyorsan eltelt három hónap, és mi, szokásunkhoz híven – a Friss Fm csapatának közreműködésével – már megint értékes ajándékokkal leptük meg előfizetőinket. A tegnapi rádiós sorsolás alkalmával 28 díj talált gazdára, nyerteseinknek ezúton is gratulálunk, illetve akik ezúttal nem hallották az élő rádióadásban zajló sorsoláskor, illetve nem olvassák alább a nevüket, azoknak üzenjük, ne csüggedjenek, hiszen hűségüket három hónap múlva újra megjutalmazzuk, de addig is minden hétköznap postaládájukban találják Erdély legnépszerűbb napilapját, emellett ingyenes apróhirdetési szelvénnyel, péntekenként pedig tévéműsor-melléklettel kedveskedünk nekik.

Szokásunktól eltérően, most fő nyertesünkkel indítjuk a névsort: főnyereményünket a kovásznai Obernoszter Jolán válthatja be, aki másodmagával két éjszakát tölthet el teljes panziós ellátással a bálványosi Grand Hotelben.

A márkosfalvi Juga Miklós 1500 lejes vásárlási utalványt válthat be a Promobilnál, illetve a nagyborosnyói Jós István a bikfalvi Téglás panzióban tölthet el meghívottjával 2 éjszakát teljes ellátással, jakuzzi, szauna bérmentes használatával.

Egyenként 400 lejes vásárlási utalványt válthat be a Kira-üzleteiben a felsőrákosi Borbély Erzsébet, a baróti Simon Erzsébet, az alsótorjai Molnár G. András, a kovásznai Molnár Gabriella, a sepsiszentgyörgyi Préda Mária és a papolci Molnár Erzsébet.

Tóth Gábor (Ozsdoláról) a sepsiszentgyörgyi Elenis panzióban tölthet el meghívottjával egy éjszakát, és fogyaszthatnak el egy kétszemélyes, pezsgős vacsorát.

A Vikk Katy Mátyás felajánlásával 50 liter finom bort vihet haza a kézdivásárhelyi Portik Mária.

A 29 kötetet tartalmazó Székely Hírmondó-kiskönyvtárával gazdagodott Erdő Hunor (Alsótorja), Nyáguly Irén (Sepsibükszád), Orbán Elek (Barót).

Todor B. Rozália (Márkosfalva) a sepsiszentgyörgyi Park vendéglőben fogyaszthat el kétfős vacsorát.

Székely Kalendárium-csomaggal gazdagodott Pető Szende (Nagyborosnyó), László Ferencz (Alsócsernáton), Tusa Réka (Zágon), Keresztes Lajos (Kisbacon), Grüman Magdolna (Imecsfalva), Vargyasi Magdolna (Kézdiszentlélek), Veress Zoltán (Kézdivásárhely), Fábián László (Martonos), Pál Miklós (Kézdivásárhely) és Zsidó Jolán (Tamásfalva). És végül, de nem utolsó sorban könyvcsomagot kap a kézdivásárhelyi Ferencz József, a kézdiszentléleki Gergely Árpád, illetve a felsőlemhényi Zsigmond Antal.

Még egyszer gratulálunk nyerteseinknek, és ne feledjék a kedves olvasók, hogy három hónap múlva ugyanitt, ugyanekkor újabb nyereményeső várható.

A nyereményeket augusztus 20-tól lehet átvenni kézdivásárhelyi vagy sepsiszentgyörgyi szerkesztőségünkben, előzetes egyeztetés céljából hívják a 0267.360.200-as, vagy 0267.311.004-es telefonszámok egyikét. <<

Névtelen hozzászólások:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Facebook hozzászólások:

Ajánló

Drágul a parkolás

A jövő évtől Sepsiszentgyörgyön emelkednek a parkolási díjak, közölte tegnapi sajtótájékoztatóján Antal Árpád polgármester. A parkolási díjból begyűlt összeget oktatásra, a fogyatékkal élők és a kerékpárosok támogatására fordítják. Nagyjából 800 ezer lejnyi bevétellel számolnak.

Járulékos gondok

Év végi költségvetés módosításról, illetve a 131-es út újjáépítésének pályázata kapcsán egy járulékos határozat elfogadásáról döntöttek csütörtökön a baróti tanácsosok. Emellett „járulékos” gondok is szóba kerültek.

Lesz vakációs csekk!

A turisztikai miniszter ígérete szerint az üdülési jegyeket 2018 első évnegyedében osztják ki a közalkalmazottaknak. Ez az ígéret annyival „súlyosabb”, mint a korábbiak, hogy – állítólag – a szükséges anyagi fedezetet belefoglalták a 2018-as költségvetés tervezetébe.

Röviden

Gyereket ütött el Csütörtökön 13.30-kor a sepsiszentgyörgyi Gyöngyvirág utcában történt baleset. Egy 76 éves sofőr, aki a Penny felől közlekedett a Lidl üzlet felé, egy útfestéssel és táblával is jelzett gyalogátjárón ütött el egy 9 éves gyermeket, aki szerencsére a bal térdén szerzett horzsolásokkal és ütéssel megúszta. A sofőr alkoholtesztje negatív volt, gondatlanságból elkövetett testi […]

Lemondott két tanácsos

Kézdivásárhely tanácsa tegnap tartotta idei utolsó ülését, melyen a legfontosabb döntés a jövő évtől esedékes helyi adók emelését érintette.

Elköltöztették a várostáblát

Csíkszereda irányába szerdán elhelyezték a várostáblát a korábbi helyéről a Sepsi Aréna előtti útszakaszra, jelentette be tegnapi sajtótájékoztatóján Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere.

„Csak” juhokat ölnek

Aránylag csendes, „medvementes” hetek voltak az elmúlt időszakban – legalábbis az Olt menti településeken. A medve Dálnokba járt be, és „csak” néhány juhot s tucatnyi baromfit pusztított el.

Januártól nyit a rendelő

Arról már írtunk, hogy a sepsiszentgyörgyi Tega Rt. köztisztasági vállalat által működtetett szépmezői kutyamenhelyet egy orvosi rendelővel bővítették volna, ám a bukaresti engedély több hónapon át késett, most úgy tűnik ez az akadály elhárult.

Baj van a hódokkal

A Kovászna Megyei Környezetvédelmi Hivatal szervezésében kedden egész napos tanácskozáson vitatták meg, mi a teendő a környéken elszaporodott és károkat okozó hódokkal.

Nőnek a szakadékok

Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere szerint a mindenkori kormányok szociálpolitikájának köszönhetően az évek során kialakult egy úgynevezett szegénységi spirál. Ezt pedig csak bátor döntésekkel lehetne megszakítani, ellenben úgy tűnik, hogy jelen pillanatban alkalmatlan erre a politikai osztály.

Röviden

Gyanús csomag az úttesten Tegnap délután Sepsiszentgyörgyön, a Szemerja negyedben egy, a Kolcza vendéglő mellett, az útszélen hagyott gyanús csomag miatt riasztották a tűzszerészeket. A fekete bőröndnek kinéző csomagot egy ideig kerülgették az autók, majd megjelent a rendőrség készenléti csoportja, a rendőrség és a tűzszerészek és lezárták mind az autós, mind a gyalogos forgalom elől […]

Kiállta a bizalom próbáját

Kovászna Megye Tanácsának képviselőtestülete legutóbbi ülésén jóváhagyta a Barótot Vargyason keresztül Hargita megyével összekötő út korszerűsítésére vonatkozó pályázat gazdasági műszaki mutatóit. A 17 kilométeres útszakasz felújítása 47 millió lejbe kerül.

Az öregség örömei

Hétfőn a Diakónia Keresztyén Alapítvány sepsiszentgyörgyi idősgondozó szolgálata régiós karácsonyi ünnepségre invitálta a város közelségében élő ápoltjait. Tegnap hasonló találkozót szerveztek Kovásznán, ma az erdővidékieknek pedig Baróton.

Az óvodák megújulásáért

Egy éve indult el Magyarország Kormányának támogatásával a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program, melynek kivitelezésére Erdélyben az RMPSZ-t kérték fel stratégiai partnerül. E program második szakaszában, az ingatlanberuházások és -fejlesztések (óvodák, bölcsődék), játszóterek, zöldövezetek kialakítása mellett hangsúlyos szerepet kap az óvónők képzése is.