Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Óvatosan a torjai fakereskedővel!

Óvatosan a torjai fakereskedővel! Vélemény

Nemrég fát rendeltem Torjáról. Az újsághirdetésben az állt, hogy nyers bikkfát árulnak, 180 lej métere, és házhoz is szállítják.

A napokban meg is hozták a rendelt 10 méter bikkfát. Sajnos, nem én vettem át az árut, de amikor hazaértem, csalódottan tapasztaltam, hogy a beígért nyers bikkfa helyett taplós fákat kaptam. Nem beszélve a vékony, paszulykarónak való ágakról!

Felhívtam az illetőt, hogy tudassam vele: nem azt a fát hozta, amit ígértek, sőt még szállítólevelet se hagytak (ezzel is az én bajomat gyűjtve meg); kértem jöjjön ki, nézze meg, milyen árut adtak el. Azonban az illető azt válaszolta, ő nem ér rá, Kolozsváron van, és amúgy is az „emberei megbízhatóak, és jól végzik a dolgukat”. Lehet, hogy jól végzik a dolgukat, csak nem a vásárlók javára…

Tudom, hogy a pénzem nem kapom vissza, és más fát se hoznak cserébe, de nem is ez a célom, hanem az, hogy felhívjam más, gyanútlan vásárlók figyelmét: ha Torjáról vásárolnak fát, nézzék meg jól az árut, mielőtt pénzt adnak érte.

Bakk László, Kézdimárkosfalva

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. május 18., 15:19
    ÉRTÉKELÉS: -3

    Tisztelt szerkesztoseg amennyire Torjat ismerem tobb erdokitermelo ceg is letezik. Kerdesem AZ lenne hogy hogy lehet ennyire felelotlenul alltalanositani egy egesz kozssegre???

  • User
    Dátum: 2017. május 18., 16:57
    ÉRTÉKELÉS: -4

    Csak nem minden torjai ilyen fakat ad el…..nem mind egyformak az emberek es nevet kellett volna irni szemelyre szabva nem pedig Torja nevet meggyalazni!!!!Torja becsuletevel jarni!!!

  • User
    Dátum: 2017. május 20., 23:23
    ÉRTÉKELÉS: 5

    Az nem torjai kereskedo csak a fa szarmazik torjarol…Egy minden hajjal megkent szemely aki mar a huvoson is volt…Egy fajta whiskyt is ugy hivnak mint ot.

  • User
    Dátum: 2017. május 21., 6:55
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Te meg nagyon „bator” ember vagy,hogy ezt le mered irni a whiskivel..tudom hogy kivagy,hogy folytassuk a barkobazast teged ugy hivnal mint egy falut Hargita megyeben…SZARHEGY.

  • User
    Dátum: 2017. május 21., 7:13
    ÉRTÉKELÉS: 6

    VIGYAZZAT a DZC rendszamu autokra is amelyek fa kereskedessel foglalkoznak.Atveresrol van szo,messze nem azt a fat es nem a megbeszelt mennyiseget kapod amit telefonon megbeszelsz.Egy pokhendi alak a kereskedo.Tapasztalatbol beszelek.