Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ketten a neten

Ketten a neten Kultúra

A baróti művelődési házban március 28-án 19 órától Ray Cooney Ketten a neten című vígjátékát mutatja be a kézdivásárhelyi Városi Színház. A mű a szerző Bigámia című vígjátékának folytatása, melyben John Smith taxisofőr, aki korábban párhuzamos életeket élt, lavírozva két felesége és két háztartása között, most ismét kényes helyzetbe kerül.

 Felnőttek ugyanis a két házasságból származó gyermekei, akik az internet segítségével találtak egymásra, de ismerkedésüket a közös apa minden eszközzel igyekszik megakadályozni, ami számos komikus helyzetet eredményez. Szereplők: Daczó Zádor, Mikola Csengele, Péntek Zsuzsa, Márdirosz Ágnes, Kolcsár József, Lung László Zsolt és Kiss László.

Április folyamán is érdemes lesz majd figyelni a baróti művelődési ház programjait: koncertre várják Keresztes Ildikót, aki erdélyi turnéja keretében lép fel Erdővidék központjában, folytatódik ugyanakkor a Jazz + a többiek koncertsorozat, de a Háromszék Táncegyüttes és a kovásznai színjátszó csoport is vendégszerepel majd Baróton.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
    • User
      Dátum: 2017. március 28., 23:33
      ÉRTÉKELÉS: 0

      Nem érthető mit akar írni kedves elnapolva …..Jól tenné,ha már beír,értelmesen,magyarul közölje mit akar tudomásunkra hozni mert így nem lehet megérteni milyen módosítás,minek nem felel meg stb !?