Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

„I am Cioabă. Dorin Cioabă”

„I am Cioabă. Dorin Cioabă” Románia

Angol nyelvleckéket vesz hetente kétszer az önmagát a romák nemzetközi királyává kikiáltott Dorin Cioabă, abban a reményben, hogy eljut a Fehér Házba, és személyesen beszélgethet majd az USA elnökével, Donald Trumppal.

„Kedden és pénteken van egy-egy angolórám. Találkoztam már amerikai emberekkel, és beszélgettem velük” – nyilatkozta tegnap az Agerpresnek Dorin Cioabă. Egy év angol nyelvű korrepetálás után Cioabă azt állítja, hogy kezdő szinten beszél angolul, és egy társalgási kézikönyv minden szavát ismeri. Hozzátette, választ vár a Fehér Háztól, ugyanis január végén levelet intézett az Amerikai Egyesült Államok elnökéhez.

„Beiktatása alkalmából a romák nevében jó egészséget kívánok és Isten áldását kérem a világbéke és a haladás érdekében hozott döntéseire. Ugyanakkor az általam képviselt nemzetiség támogatásáról biztosítom projektjei megvalósításában, és ajánlatot tennék egy együttműködésre: a romák megépítenék a falat Amerika és Mexikó között. Olcsón dolgozunk, mert a romáknak nincs munkahelyük, és igen gyenge anyagi helyzetben vannak. Nem utolsósorban tájékoztatom, hogy a romák jó fémmegmunkáló szakemberek, képesek tehát megvalósítani az ön elképzelését” – írta levelében Cioabă.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások