Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Zajlanak a kihallgatások

Zajlanak a kihallgatások Románia

Három felnőttet, köztük egy tanárt is kihallgatnak az ügyészek annak a lánynak a halála ügyében, aki Nagyszebenben szelfizés közben lezuhant egy tömbházról – közölte tegnap Ion Veştemean, a Szeben megyei törvényszéki ügyészség főügyésze.

Denisa Voilan március 15-én este halt meg, miközben más gyerekek társaságában szelfiket készített egy kilencemeletes tömbház tetőzetén. Ő volt az egyetlen, aki felmerészkedett a korlátra, amely leszakadt, a lány pedig lezuhant. A rendőrség már kihallgatta azt a hét kiskorút, akik a 15 éves lánnyal együtt készítettek fotókat, amikor megtörtént a tragédia.

„Az első jelek arra utalnak, hogy nyolc kiskorú és három felnőtt volt jelen, de az még kérdéses, hogy végig ottmaradtak-e. (…) Együtt mentek oda. A három felnőttet a következőkben hallgatjuk ki. Egy tanár is van köztük” – mondta Veştemean. Az iskola, amelynek a szerencsétlenül járt lány tanulója volt, sajtóközleményében azt írja: az oktatási intézmény egyetlen tanárának sincs köze a történtekhez. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés ügyében indított eljárást anélkül, hogy egyelőre konkrét gyanúsított lenne.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások