Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Válasz Bandi Szabolcs „kipakolására”

A Székely Hírmondóban Bandi Szabolcs kipakol címmel megjelent levelet a következőkkel szeretnénk kiegészíteni.

Tisztelt Szabolcs! Csak arról feledkeztél el nyilatkozni, és azt megcáfolni, amivel az Átlátszó Erdély szerkesztői vádolnak, hogy te készítetted a felvételt. Miközben magadra öltöd az áldozat szerepét, ne feledkezz meg arról sem, hogy vallomásod szerint azon a szupertitkos beszélgetésen nem volt telefon, mégis – a hangfelvételt meghallgatva – öt alkalommal telefonálnak az ott jelenlevők; érdekes, Te egyszer sem. A „barátaid”, a résztvevők telefonbeszélgetéseit megkommentálod majdnem minden esetben, az ügyészségen őket felismered, sőt azonosítod a hangok alapján, a bíróságon viszont ezekből sok mindent elfelejtettél.

Ami a hangfelvételt illeti, annak már az első másodperceiben kiderül, hogy te magad lépsz be a terembe, zsebedbe a készülékkel. A te hangod hallatszik első pillanattól (pedig még mozgásban vagy, és messze attól a helytől, ahol a beszélgetés során ültél), mindvégig a legtisztábban, nem beszélve a mozgásod okozta zörejekről, amelyek szintén kivehetők.

Arra nem hivatkozhatunk, hogy valakinek a telefonjára csatlakoztak a román hírszerzés emberei, és úgy vetették fel, vágták meg, másolták CD-re, majd állampolgári kötelességből adták át az ügyészségnek ezt a fantáziadús beszélgetést, hiszen te magad mondtad, nem volt senkinél telefon. És hogy ne mondhasd azt, hogy elfogultak vagyunk, olyan emberek, akik részt vettek a tárgyalásokon és függetlenül állnak az ügyhöz, szerintük is te vagy a hanganyag készítője!

A vádiratban több lehallgatott anyag van, minden lehallgatáson az egyetlen közös személy, aki részt vesz a beszélgetéseken, az te vagy!

A hazugság több következetességet igényel, mint az igazság. Az ügy lezárultával jelentkezünk a bizonyítékokkal.

Szőcs Csongor, a HVIM erdélyi szervezete nevében

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. március 20., 19:55
    ÉRTÉKELÉS: -8

    Valakit akkor neveznek arulonak, ha van mit elaruljon, ( „Az egykori bajtárs mindent elárul”) ,kulonben csak hazugnak nevezik,tehat akkor most, hogy is van? Volt mit elarulni???? Egyik fel sincs elorebb a masiknal…..

    • User
      Dátum: 2017. március 20., 20:57
      ÉRTÉKELÉS: 14

      Tisztelt Névtelen. Magyar nyelv (1862) szótárunk szerint az ÁRULÓ szó jelentése, értelmezése: Erkölcsi ért. alattomos áskálódó, hitszegő, ki haszonlesésből bizonyos kegyelet ellen vét, s hűtlenséget követ el. Hazaáruló, véráruló, nemzetáruló. Szép a magyar nyelv, főleg akkor ha helyesen használjuk és nem a magunk érdekében névtelenül értelmezzük. Amit Ön idézett, azt egy újságíró írta és nem mi mondtuk. Lehet, hogy Ön többet tud az ügyről mint én?
      Tisztelettel: Beke István

      • User
        Dátum: 2017. március 21., 18:49
        ÉRTÉKELÉS: -5

        Kedves Beke Istvan arra senki nem gondol hogy ezt az, árulás, szót be is kell bizonyitani valoba nem csak itt szerepelni mert úgy esik jól hogy B Sz valakiknek nem szimpatikus mert be merte valani az igazat ha már így is történt ahogy nem kellett volna

      • User
        Dátum: 2017. március 21., 20:54
        ÉRTÉKELÉS: 1

        Tisztelt Beke Istvan,
        Elsosorban azert nem vallaltam fel nevemet a hozzaszolasban ,mert elszerettem volna kerulni a sok tudatlan nep szidalmazasait,szitkozodasait es az oda nem illo megjegyzeseit. Ugyanakkor,koszonom, hogy bemasolta nekem a google elso talatat az arulo szora, de bevallom en sem tudtam volna fejbol ennyi formajat felsorolni. En fenntartom az artatlansag jogat mindket fel reszere,hisz megillet mindenkit,addig amig nem szuletik dontes,es szivbol remelem hogy elobb utobb feny derul az igazsagra,a pontos igazsagra, de az nem szep dolog sem az Atlatszo Erdelytol, es mas HVIM erdekeltsegu portaloktol sem,ha meg csak „egy ujsagiro” is irta,hogy foldig mocskoljon valakit addig amig nincs pontos es hivatalos inforamcio errol. A felreertesek elkerulese vegett,nem partolom egyik felet sem,es az ugyrol sem tudok tobbet mint On, csak olvasom a kulonbozo nyilatkozatokat,tajekoztatokat es ujsagcikkeket. es azt latom, hogy tamadjak es onrendelkezes szeruen elitelik minden mondatban B.Sz.-ot,pedig o is ugyan ugy artatlan addig a percig mint Onok,amig ezt el nem donti a biro.
        Koszonom,hogy elolvasta,minden jot kivanok.

  • User
    Dátum: 2017. március 20., 21:46
    ÉRTÉKELÉS: 5

    Hiaba tiltjatok a gepemen a Szekely Hirmondot{ugyanis a google-rol nem lehet belepni,de csak az en gepemen,a szomszeden mar be lehet}ugyis itt vagyok.Es az arulo az minden nyelven arulo,a vilag barmely sarkaban.De,hogy a szekelyek kozt mennyi szar alak van az a kommentekbol is kiderul.Ennek a nepnek orszaga soha nem lessz,ha nem fogja megvaltoztatni a gondolkodasmodjat.Halal a szekely nep arulo korcs ivadekaira es a beszari seggnyalo szekelyekre egyarant.

  • User
    Dátum: 2017. március 20., 22:41
    ÉRTÉKELÉS: 9

    A kézdivásárhelyi városháza a tavalyi teljesen kifizetett adóra büntetőkamatot számított,mert 2016.03 után változott az adó (adótörvény?!)!!!! Ez,hogy lehetséges?! 20 éve fizetek adót,de ilyen még nem történt,h utólag ˇrákérjenekˇ+ büntetőkamattal súlytsanak,mivel az általuk kiküldött levélre reagálva(2016.02…) idejében kifizettem a 2016 os adót!

  • User
    Dátum: 2017. március 20., 23:32
    ÉRTÉKELÉS: -2

    Az a baj ha nem lett volna szikra nem lobbant volna lángra ne az ujságba szerepeljetek hanem csendbe a családotok körébe éldegáljetek

  • User
    Dátum: 2017. március 21., 12:03
    ÉRTÉKELÉS: 6

    En nem vadoltam a Szekely Hirmondot ilyesmivel,hogy onok tiltottak volna le,de valakiknek nagyon nem tetszik amiket irok,mert a Google kereson azota is ha a Szekely Hirmondo portalt akarom megnyitni az jelenik meg,hogy „az oldal nem elerheto el”,vagy” hiba a kiszolgalotol”,de erdekes modon egyeb mukodik.Most is egy masik internetes bongeszon keresztul leptem be,mert a Google-n keresztul most sem mukodik az en gepemrol a portal,erdekes,hogy a szomszednal mar be lehet lepni a Google kereson keresztul.Na mindegy.Tovabb ne szaporitsuk a szot mert ugyis egyre jovunk ki,de a „gondolatrendorsegnek”meg annyit elmondok,hogy en azt gondolok es azt irok mindenrol amit en akarok.A gondolatot es az eszmet nem lehet bortonbe zarni,csak a halando testet.A gondolat es az eszme akkor is tovabb el ha mindannyiunkat lecsuknak vagy esetleg meggyilkolnak.Mert az eszmet es a gondolatot nem lehet sem megolni,sem bortonbe zarni.{kinek nem inge ne vegye magara}.Tisztelettel egy olvasojuk!

  • User
    Dátum: 2017. március 21., 12:27
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Ja es elnezest kerek,hogy nem a temahoz tartozik de ha mar a szabad gondolatnal tartunk akkor elmondok nektek egy hirt.Nagy gyaszban van a nemzetkozi cionista szabadkomuves banda,mert 101 eves koraban meghalt David Rockefeller a zsido cionizmus kiralya. A Russia Today angol nyelvu ,orosz portal szerint egy csomo diplomaja volt ennek a ven mumianak,tobbek kozt gazdasagtanbol is,na de ez nem is lehet maskeppen.

  • User
    Dátum: 2017. március 21., 15:56
    ÉRTÉKELÉS: -2

    Vajon tenyleg igy irtam volna ezt az utolso kommentet.Ugy latom,hogy a zsido cenzura onoknel is jol mukodik,annak jeleul,hogy a szponzorok ugyanazok mint mas publikacioknal.A komment vegebol kihagytatok hogy…

  • User
    Dátum: 2017. március 22., 0:44
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Jo,akkor ezutan minek szolitsam oket.Talan ragcsalonak,vagy elosdieknek vagy csak egyszeruen parazitaknak,ezt a bolygonkat es az emberiseget pusztito es nyomorba donto,kapzsi,irigy,csalo,hazug es lelketlen fajt.Addig nem lesz valtozas az emberiseg eleteben amig mindenki meg nem erti,hogy e hitvany fajtatol meg kell orokre szabaditani a Foldet.Es azoktol is akik e hazug es alldemokraciakban eladtak e gyilkos ,csalo fajnak a lelkuket.Ellenkezo esetben minden mas faj eme korcs fajtanak a rabszolgajava fog valni.Most meg lehet ezen kacagni amit irtam de azok akik ma kacagnak hamarosan sirni fognak.Csak akkor mar keso lessz ezen valtoztatni.Tul keso!

  • User
    Dátum: 2017. március 22., 14:09
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Nem Adolf vagyok csak a reinkarnacioja,Wolfi.Egyebkent neki is ez volt a beceneve.De ettol eltekintve igaz amit irtam es nem a birkaknak irtam,hanem azoknak akik hisznek az eszmeben.A birkak azok ugyis csak beegetni tudnak.Ok oda mennek ahova a pajszos pasztoraik terelgetik.Ok nem a nemzet,ok a csocselek!

  • User
    Dátum: 2017. március 22., 17:18
    ÉRTÉKELÉS: 5

    Bokor Ur Vagy aki illet;kes arra,h megmagyarazza miert is fizetunk buntetokamatot a tavalyi adora…. Nagyon nem tetszik sokunknak az efajta RABLAS!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • User
    Dátum: 2017. március 23., 9:43
    ÉRTÉKELÉS: 4

    Tisztelt nevtelen hozzaszolo{az aki Beke Istvannak a kommentjere valaszol}.Az igazsagra csak ott derulhet feny ahol az igazsagot tiszta lelku igaz birak kepviselik. Olyan orszagban ahol az igazsagtalansag van torvenyereju szintre emelve,ott semmikeppen nem beszelhetunk igazsagszolgaltatasrol.De semmikeppen nem beszelhetunk igazsagszolgaltatasrol egy olyan orszagban ahol a birak kettos mercevel osszak az igazsagot.Tudod baratom itt nalunk ez ugy mukodik,hogy van az ok igazsaguk es a tied nem szamit mert te nem kozuluk valo vagy.Ugy latom,hogy meg mindeg vannak olyanok koztunk magyarok kozt akik nem ertik meg,hogy ennek a pernek nem Beke Istvan a celpontja hanem a szekely nep bemocskolasa,megbelyegzese.Beke Istvan csak bunbak.Azert valasztottak ot mert batrabb volt mint a nagytobbseg,fol mert szolalni a magyarok ellen elkovetett igazsagtalansagok ellen es fuggetlenul attol,hogy birai{ertsd HOHERAI}milyen dontest hoznak az ugyeben en szentul hiszem,hogy artatlan!Mert ha nem igy tennem akkor nem nevezhetnem magam magyarnak.Tiszteletem minden magat magyarnak vagy szekelynek nevezo allampolgarnak aki ugyanezen a velemenyen van mint en!

    • User
      Dátum: 2017. március 23., 22:53
      ÉRTÉKELÉS: 2

      Tisztelt Hogyem vagy Uram,,

      Orulok,hogy vannak meg emberek akik civilizaltan is eltudjak mondani a hozzafuzni valojukat.Bizonyos mertekben egyetertek Onnel, vannak tulkapasok az igazsagszolgalattasban,de nem hiszem, hogy a 21. szazadban kettos mercevel merik az igazsagot. Ez a kommunizmus oroksege, egy tevhit amit a media gerjeszt a mai napig. Ki lehet es ki is kell jarni mindenki igazat,megha a burokracia utvesztojeben egy kicsit nehezkesen is,de el lehet erni minden teren. Vegyuk peldaul a nemreg aktualis Csiki soros ugyet,ugyebar mindenki fel volt haborordva, hogy a marosvasarhelyi tablabirosag igazat adott a Heinekennek,es mindenki a roman igazsagszolgaltatast szidta,de senki nem nezett utanna,hogy mi is van a hatterben,hogy a Csiki sor nevjegy nem volt meg engedelyzve,es a Ciuc Premium meg a Csiki Premium is le van vedve mar nagyon reg a Heinekennek, es ezert volt igaza,nem azert mert a romanok igy es ugy,de ez csak egy pelda a sok kozul,na de ne ne terjek el jobban a targytol. En nem olyan magyar vagyok,aki kiall es verem a mellem,ha kell marcius 15.-en,vagy oktober 23.-an vagy a csiksomlyoi bucsukor,ami mar reg elvesztette egyhazi jelleget,es diszmagyarkodasnak lett a helyszine, es a tobbi nemzeti unnepen, hanem en szep csendben osszeszedem a szemetet,hogy tisztan tartsam szulofoldem,ha tehetem helyi termelotol vasarolok,en a szegeny embernek megallok ha eppen autostoppol, igy kell epiteni egy kozosseget. Ne legyen igazam,de csak ugy ok nelkul valakit nem hurcolnak meg,nem tehetik meg,csak mert eppen igy akarnak uzenni a szekelyfoldi magyarsagnak.Kerdem en,kinek akarnak bemocskolni minket,ahogyan on is allitja? a hegyentuli romanoknak,akiknek nagyresze azt sem tudja mi az,hogy konyvesbolt? En is nagyon remlem, hogy barmelyik vad kozul egyik sem igaz,mert ha igen akkor ok lesznek a mi szegyenfoltjaink. A masik dolog, hogy az embernek nem lehet velemenye,mert akkor ki van kozositve,mert ha valaki,mint peldaul en, nem az On velemenyet partolom, hogy hisz az artatlansagukban mert On magyar,es ezert ez a kotlessege,akkor en mar nem is vagyok igaz magyar? Nem szabad ennyire szelsosegesnek lenni,mert az csak csolatast idez elo,es nem veszunk eszre egyeb dolgokat,informaciokat,velemenyem szerint,de demokracia van,mindenki dontse el maganak. Nem vagyok B.I. ellenes, de lassuk be voltak problemak a mozgalom tagjaival, felhivtak a figyelemet magukra a viselkedesukkel,es nem jo ertelemben,sajonos,es itt most nem pont az o szemelyerol beszelek,de altalanositani se akarok,mert nem ismerem. Es zaromondatkent csak annyit, hogy baratom, tudom mikent mukodnek a dolgok,mert en is itt elek. Minden jot,
      Tisztelettel, a nevtelen

  • User
    Dátum: 2017. március 24., 22:10
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Bokor Ur Vagy aki illet;kes arra,h megmagyarazza miert is fizetunk buntetokamatot a tavalyi adora…. Nagyon nem tetszik sokunknak az efajta RABLAS!!!!!!!!!!!!!!!!! A RABLÁS tényszerű.
    Azt gondolom, ez törvényes tömegrendezvény! Szentgyörgyön kifizetem februárban az adót, Figyelmeztetnek, hogy van egy ötlejes hátralékom. Legyintettem, körülöttem zúgott a tömeg és hatalmas volt az elégedetlenség, a számítóegység önkényes megmagyarázhatatlan pihenője miatt. Egy hét késéssel megjön az ezévi értesítő. Hát nem vágódtam hanyat: A tavaly nem befizetett (nem lehetett) 5 lejes telekadóm 10 lej 77 banira kerekedett, mellette felszólítás és foglalási fenyegetés. Szerencse nem küldtek maszkúrákat. Képzelem milyeneket küldtek azoknak akik semmit sem fizetnek be, sem előre, sem utólag. Milyent azoknak, akik öt éve nem fizetnek jövedelmi adót, vagy alkalmazottak utáni egyebeket…

    • User
      Dátum: 2017. március 26., 15:27
      ÉRTÉKELÉS: 1

      Bármilyen információért adó és illeték ügyben érdeklődni lehet naponta 9 – 15 óra között az Adó- és Illeték Irodában, a hivatal 2-es számú irodájában, telefonon a 0267/361 974-es, 129-es belső számon.