Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

10 éven át hazudta a feleségének, hogy rákos

10 éven át hazudta a feleségének, hogy rákos Külföld

Tönkretette egy brit nő életét férje, miután 10 éven keresztül azt hazudta neki, hogy rákos beteg. A férfit múlt héten elítélte a bíróság, a hazugságban töltött éveket azonban már senki sem adhatja vissza a pórul járt asszonynak.

Lucy Witchard és David Carroll 2006-ban ismerkedtem meg, a férfi pedig azt mondta a nőnek, hogy leukémiás. 2011-ben összeházasodtak, 2015-ben pedig a férfi 2.000 fontot kapott az anyósától, miután tájékoztatta családját, hogy betegsége végső stádiumba ért.

A hazugság miatt a férfit felfüggesztett börtönre ítélték csalásért, azonban a volt feleség, Lucy Witchard azt mondja, a hazugságban töltött évek tönkretették életének egy részét.

A nő a BBC-nek elmondta, akkor kezdett gyanakodni, amikor a férje elutazott az Egyesült Államokba nyaralni, ahelyett, hogy kezelésre ment volna. Amikor hazaért, Lucy megpróbált beszélni vele, David azonban mindent tagadott.

„Még egy munkatársát is meggyőzte, hogy hívjon fel és adja ki magát az orvosának. Az után a telefonhívás után tudtam, hogy véget ért a házasságunk” – mondja Lucy, hozzátéve, hogy az eset után nem sokkal férje beismerte, hogy hazudott a betegségével kapcsolatban.

Hihetetlenül megsebzettnek és dühösnek éreztem magam. Olyan sokat ellopott az életemből” – mesélte Lucy.

A férfi adományokat is próbált gyűjteni, hogy kezeltesse „betegségét”. Múlt héten 26 hét felfüggesztett börtönre, 180 óra közmunkára és 2.000 font kártérítés kifizetésére ítélték. Ezen kívül egy éven keresztül nem léphet kapcsolatba volt feleségével.

(BBC)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások