Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kukoricásból jött a vad

Kukoricásból jött a vad Románia

Kórházba került szerdán egy csíkkarcfalvi férfi, miután rátámadt egy medve, írja az Agerpres.

A Hargita Megyei Tanács sajtóirodájának közleménye szerint a férfi kerékpárjával hazafelé tartott Karcfalván, amikor egy kukoricásból négy medve bukkant elő. Az ijedségtől a férfi elesett, három medve visszafutott a kukoricásba, de egy jól megtermett nagyvad utána lódult, és megharapta combján és farán. A 47 éves férfi szerint összesen nyolc medve volt a kukoricásban.

A csíkszeredai megyei kórház sürgősségi betegellátó részlegének főorvosa, Kacsó Jolán elmondta, kisebb horzsolt sebek vannak a férfi farán és lábain, nem kellett semmiféle beavatkozásnak alávetni, a fertőzőosztályra küldték, hogy megkapja az ilyenkor esedékes oltásokat.

Az ügy kapcsán a Hargita Megyei Tanács elnöke azzal az igényléssel fordult Graţiela Gavrilescu környezetvédelmi miniszterhez, hogy értékeljék újra azokat a felcsíki kéréseket, amelyeket a napokban negatívan véleményezett a szaktárca, és ebben az esetben is hagyják jóvá a sürgős beavatkozást.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. szeptember 21., 8:58
    ÉRTÉKELÉS: -1

    A ferfi jott a biciklijen kukoricalopni,csak nem gondolta,hogy a kukoricas gazdaja medveket berelt fol a termes orzesere.Mikor odaert 4 jol megtermett medvecsosz lepett elo akik kozul az egyik rakialtott:Megallj tolvaj! Mire a biciklis meglepeteseben es ijedteben foldhoz vagta magat.A medvek rohogve akartak tavozni a kukorican at,ahonnet kijottek de az egyik folismerte a kukoricatolvajt , oda ment hozza es igy szolt:”Alljal csak meg haverkam.Nem te vagy az a nagykepu aki a minap azzal a szemtelen nyuszival utanamkiabaltal,hogy meg..szom a medvet?! ” Aztan piff-puff ellatta a kukoricatolvaj bajat.Meg bele is harapott a se..be,mondvan-Na ezt b.zd meg! A tolvaj fajdalmaban es ilyedteben ugy betojt,hogy agya hallucinalni kezdett es a negy medvet immar nyolcnak latta.Tanulsag.Igy jar az aki medvek altal orzott kukoricasba megy lopni!

  • User
    Dátum: 2018. szeptember 21., 9:20
    ÉRTÉKELÉS: -1

    Négy medve jött elé, három vissza, egy megpofozta és őkelme 8-at látott(számolt)!? utánukment a kukoricásban vagy hogy?- már a lopás sem biztonságos művelet, fene világban élünk…

  • User
    Dátum: 2018. szeptember 21., 19:42
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Na az ilyen sunyi alszent,karorvendo alakoktol all fol az ember hatan a szor.Biztosra merem mondani hogy a tisztelt polgartars varosi,erotol duzzado nagy vagany ,max 60 kg,vega.Az FAJATA EMBER akire az utcan raszolsz es hazaszalad,de othon a szamitogep elott HERKULESNEK kepzeli magat.