Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csőtörés csőtörés után

Csőtörés csőtörés után Kovászna megye

A múlt héten kerek kilenc óráig szünetelt a vízszolgáltatás Kézdivásárhelyen, miután csőtörés történt a Gyárak utcában, a villanyrendőr szomszédságában. Azóta több utcában szakadt el a vezeték, tegnap is folydogált a víz.

Teljesen érthetetlen az, ami a nemrég felújított kézdivásárhelyi vízhálózattal történt: tegnap a Dózsa György utcában és a Torjai úton is folydogált a víz. Az utóbbiban pénteken történt egy csőtörés, amit megjavítottak. Vasárnap onnan pár méterre, az Ady Endre utcában ismét kisebb patak folydogált. Az utcában az elmúlt hetekben két helyen is feltörték az aszfaltot (szintén csőtörés miatt), lassan a városban nincs egy útszakasz, amit a vízhálózat okozta gondok miatt ne túrtak volna fel. A Facebookon jelezték: a sportcsarnok mögött már két hónapja szivárog a víz, de ez senkit nem zavar.
A lakosságot, amellett, hogy órákra víz nélkül hagyják, még az is zavarja, ami a gondok elhárítását követi: hosszú ideig kávészínű, vízre semmiképp nem emlékeztető lé folyik a csapokon, ami tönkreteszi a mosógépeket és a kazánokat. A közösségi hálón olyan javaslatot is megfogalmaztak, hogy ideje volna annak, hogy az ügyészség utánanézzen, mi történik a kézdivásárhelyi vízszolgáltatással, mire költöttek el halom pénzt, aminek semmi látszata sincs. <

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. szeptember 17., 7:18
    ÉRTÉKELÉS: 24

    Na vegre,hogy az ujsagba is ki mertek irni,mert ez a problema nem mai keletu.Ez pontosan azota megy igy miota uj vizvezeteket helyeztek le Kezdivasarhelyen.Es nem eleg,hogy nap mint nap vizelzarasok vannak a varoson,hanem meg fenyegetozik is a vizszolgaltato a lakossag fele,hogy azokban a tombhazakban ahol nem alakitanak lakobizottsagot a lakok ,ott elzarjak a vizet.Hiszen nap mint nap igy is elzarjak! A szamlaknal a plusz kobmeterekrol ne is beszeljunk.Ez a szolgaltato lenyuzza az emberek boret a csalassal.Megalakulasa ota becsapja a varos polgarait.Ideje volna mar,hogy a felsobb hatosagi szervek a kormukre nezzenek ennek a csalo rablobandanak!

  • User
    Dátum: 2018. szeptember 17., 9:19
    ÉRTÉKELÉS: 24

    Mi az hogy fenyegetőzik a szolgáltató?Ilyent csak itt lehet hallani . A szolgáltató az emberekért van és nem fodítva . Egyszer minőségi szolgáltatás reális árakkal majd azután a többi. Nem diktaturában élünk. A fenyegetőzéssel vigyázni mert kétélű dolog. A tehetetlen ember szokott fenyegetőzni aki nem ért semmihez.

  • User
    Dátum: 2018. szeptember 17., 14:00
    ÉRTÉKELÉS: 12

    A Dozsa Gyorgy utcaban,a felujitas alatt allo Transilvania Bank elott ott folyik tovabb a viz a repedt vezetekbol (mar pentek ota) de ugy latszik ez sem a varosvezetest sem a vizszolgaltatot nem zavarja.

  • User
    Dátum: 2018. szeptember 17., 20:27
    ÉRTÉKELÉS: 13

    Termeszetesen egy nagy fonok se gondolt a lemondasra ,pedig ennel jobb bizonyitek a hozza nem erteshez es a nem torodomseghez nem kell.Eljenek a part katona fonokok,ne hadjatok a husos fazakat!

  • User
    Dátum: 2018. szeptember 17., 21:33
    ÉRTÉKELÉS: 7

    Elég nagy baki ez a sorozatos csőtörés, pedig Szászfalunak és Nyujtódnak azt igérték vizük lesz! Remélem nem kell megvárjuk, h wirelesszel jőjjön el Kézdiről😂pedig esélyes!

  • User
    Dátum: 2018. szeptember 17., 22:47
    ÉRTÉKELÉS: 15

    Szokas szerint megoldjak a visszolgaltatasi gondokat,Kapusi Ur kiszamlaza a „diferenta APAT”‘ Fekete ur pedig eggyet piknikel munkaidobe a begyujtott
    alamizsnabol.

  • User
    Dátum: 2018. szeptember 18., 15:27
    ÉRTÉKELÉS: 10

    Ma a Gyarnegyed vegeben a Penny Market fele (a jatszoter elotti szakaszon )folyik a viz,a fotballpalya fele es a Transilvania Bank elott a jardan(ez utobbi mar 5-ik napja,a fotballpalyan mar egy honapja)).A Libertatii es a December 1 utcai blokkokban pedig ismet iszap jon a csapokbol.Hajra vuzmuvek,csak igy tovabb! Lesz itt lakobizottsag alakitas ne feljetek,olyan amilyent meg Kezdin sose lattatok csak folytassatok igy az iszapos vizszolgaltatast, a vizelzarasokat es a plussz kobmeterek rarakasat a szamlakra.Itt az ido,hogy Kezdin spontan tuntetest szervezzen a lakossag ellenetek,nepnyuzo,csalo rablobanda!