Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nyílt levél az RMDSZ-es honatyákhoz!

Beke István és Szőcs Zoltán július 4-e óta ártatlanul börtönben sínylődik, kitéve további meghurcoltatásoknak!

A július 12-i tüntetésen összefogást hirdetve jelentek meg az erdélyi pártok, tanácsok, civil szervezetek képviselői, az RMDSZ képviseletében Fejér László Ödön szenátor.

Az összefogás ígéretében szeretném önöket megszólítani, mint olyanok, akik „megvédik a közösséget, akik megteremtik a biztonságot számukra.” „Kiállnak. Képviselnek. Nyilvánosságra hoznak minden támadást, minden jogsértést… Kiharcolják az igazukat!” – ezeket önök mondták, vállalták, a honlapjukon megjelenő hitvallásuk! Tegyék meg! Ez, itt most nem a várakozás ideje!

A nyári szabadság miatt, több mint másfél hónapja, tehetetlenek? Lennének eszközeik tájékoztatni a nemzetközi közvéleményt, a jogsérelmekről tájékoztatni a politikai súllyal bíró országok nagykövetségeit, a fiúk által a közösséget ért támadásokra tudnának érdemben válaszolni, ki tudnának állni és beszélni arról, hogy a jogtiprás mindennapos a tárgyalótermekben, a legfelsőbb szinten is. Éljenek jogukkal, látogassák meg a fiúkat most már a csíkszeredai börtönben, ahol közvetlenül biztosíthatják őket támogatásuk valódi tartalmáról, és tájékozódhatnak arról, hogy milyen az élet négy fal között ártatlanul!

Feketehalmon 11 napba tellett az evőeszköz-vásárlás jóváhagyása, átszállításukig nem engedélyezték a szükséges gyógyszerek bevitelét, többször is visszaküldve azokat, a karantén a 21 nap helyett majdnem duplája lett, minimális jogokat sem engedélyezve, maximális biztonságú börtönbe akarták küldeni őket, majd visszamenőleg megváltoztatták döntésüket, kétszer elutasították a konzulátus képviselőinek látogatását, joguk volt kussolni, ha nem akartak nem megfelelő viselkedés miatt jelentést kapni!

Köszönöm azoknak a politikusoknak, aki már tettek az ügy érdekében, tisztelettel kiemelve Kulcsár-Terza József parlamenti képviselőt, aki első perctől bízott ártatlanságukban.

Mi, még mindig igazságot akarunk! Reméljük, hogy Önök is!

Beke Csilla

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. augusztus 21., 9:56
    ÉRTÉKELÉS: 12

    Hat sajnalom Csilla de mar annyiszor bebizonyosodott hogy a politikusaink amikor a foldi halandokert kell kuzdjenek AKKOR KUSSOLNAK A LEGJOBBBAN, es majd ha jon a valasztasi ev akkor majd eloveszik az AUTONOMIA szlogent, ha elismerik politikus urak ha nem EZ VAN !!!