Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Lángolt a tetőzet

Lángra kapott vasárnap reggel az Arad megyei Glogovácon működő orvosi rehabilitációs központ tetőzete, írja az Agerpres. Húsz személyt evakuáltak, senki nem sérült meg. Az Arad megyei katasztrófavédelmi felügyelőség tájékoztatása szerint sikerült lokalizálni a tüzet, így a lángok nem terjedtek tovább, de 60 négyzetméteren leégett a tető. Húsz pácienst kellett evakuálni, egyikük sem szorult orvosi ellátásra az incidens miatt. A tűz keletkezésének oka egyelőre ismeretlen.

 

Gyerek az ülés alatt

Egy kisbusz hátsó ülése alá rejtve próbálta átcsempészni a román–magyar határon kiskorú gyermekét egy Szeben megyei nő. A kisbusz a csanálosi határátkelőnél jelentkezett kilépésre. Amikor a határrendészek tüzetesebben átvizsgálták a járművet, egy ötéves gyermeket találtak a hátsó ülések alatt, pléddel letakarva. A gyermekről kiderült, hogy a kisbuszban utazó egyik 30 éves nő fia. A Szeben megyei nő állítása szerint Lengyelországba kívánt eljutni, mert ott talált munkát, és magával akarta vinni gyermekét is, de nem voltak az utazáshoz szükséges iratai, ezért rejtette el a fiút az ülés alá. Az ügyben tiltott határátlépésben való közreműködés miatt indult kivizsgálás.

 

Medvét gázolt el

Halálra gázolt egy kisteherautó egy medvét a Nagyszeben és Szászváros közötti autópályán – közölte szombaton a brassói regionális út- és hídügyi igazgatóság (DRPD). A DRPD sajtószóvivője, Elekes Róbert szerint a balesetben személyi sérülés nem történt, a héttonnás jármű viszont megrongálódott. A szóvivő hozzátette, kollégái ellenőrizték a baleset környékén a védőkerítést, de nem találták nyomát annak, hogy hol jutott be a nagyvad az autópályára. Mivel egyelőre nem tudni, melyik vadásztársaság területéről tévedt a sztrádára a medve, nem világos, ki fogja megtéríteni a járműben keletkezett kárt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. augusztus 20., 13:15
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Ismet egy medve az aldozat.A mult honapban a vonat gazolt halalra ket medvebocsot Tusnadon az allomas korul.Ha statisztikat keszitenenk az orvvadaszaton es a balasetekben elhunyt medvekrol,akkor ez igy nezne ki.2018:medve olt embert:0 (zero).Ember olt medvet kb.10 (tiz) de lehet,hogy tobb is.Akkor jogosan tevodik a kerdes,hogy ki is a veszelyes kire?!Embere a medvere vagy medve az emberre?!

  • User
    Dátum: 2018. augusztus 20., 13:29
    ÉRTÉKELÉS: 3

    ROVIDEN: Ma 22.30 perces kezdettel a Prima tv-n ujraindul minden idok legpolitikusdoglesztobb musora,mely nem kimeli sem a hatalmon levoket,sem az opozicioban levoket,a Dragos Patraru altal szerkesztett Starea Natiei,politikai szatiramusor.