Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egy fehér, egy fekete

Egy fehér, egy fekete Kovászna megye

Tegnapi lapszámunkban dicsértük meg a kézdivásárhelyi önkormányzatot, hogy figyelve a periférián levő területekre is, kaszálják a város végén levő területeket. Most megrovásban részesítjük őket: a volt IFET területén levő ipari park úgy néz ki, mint a dzsungel, felvette a gyom.
Egy halom pénzbe került, és elviekben Kézdivásárhelyre kellene csábítsa a befektetőket. Ha mi ez utóbbiak helyében lennénk, és a népszerűsítés után úgy éreznénk, hogy a helyszínen is megnézzük a beruházásra alkalmas területet, akkor öt perc lenne a terepszemle: a volt faszállító és -kitermelő üzem (IFET) területén létrehozott ipari park valójában labodatermelő kisüzemnek, felhagyott területnek néz ki, kétméteres gyomnövények takarásában az útról alig látszanak a kék-fehér épületek.
A zöldmezős beruházásra is alkalmas terület tényleg zöld, az aszfaltút kivételével mindent elleptek a növények, amik az IFET repedezett betonjának a résein is átfurakodnak. Olyan csarnok is akad, amelynek egészen az ablakáig felérnek a méretes, egyre fásabb tővel rendelkező labodák. Írásunkat ajánljuk az illetékesek figyelmébe <<.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások