Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mindennapi életveszély

Mindennapi életveszély Kovászna megye

Újra a sepsiszentgyörgyi Oltmező utcában uralkodó állapotokra panaszkodott több, a környéken dolgozó olvasónk. Az illetékeseket arról kérdeztük, prioritásként kezelik-e a kialakult helyzetet, hiszen a panaszosok elmondása szerint naponta életveszélyben vannak.
Az Oltmező utca ingatlanjaiban dolgozó személyek keresték fel szerkesztőségünket, és azt kifogásolták, hogy életveszélyes állapotok között jutnak el munkahelyeikre. „Korán reggel még sötét van, délután hamar sötétedik, mi pedig elemlámpákkal, fényvisszaverő mellényekkel kullogunk az úttesten. Mert oda kényszerülünk, ugyanis a járdák elhanyagoltak, járhatatlanok hol a sár, hol a gödrök miatt. Attól félünk, az amúgy sebesen közlekedő járművek egyszerűen halálra gázolnak egy napon” – fogalmazott egyikük.
Czimbalmos-Kozma Csaba városgondnok megnyugtatott, tudnak a gondokról, mi több, hasonló panaszok érkeztek az Állomás negyedbeli Păiş David utcából is, ahol az esővíz folyton összegyűl az ismeretlen katona szobra közvetlen közelében, így járhatatlanná válik a járda.
– A napokban mind a két utcára elővettük a hat évvel ezelőtt elkészített felújítási tanulmányterveket. Sajnos, várnunk kellett, amíg az országos útügy kezeléséből (javításkor vették át) visszakerülnek hozzánk az említett utcák. Felfrissítjük, napirendre hozzuk az értékeket a terveknél, és adott alkalommal – nem föltételnül saját költségvetésből – a két út járdarészét tisztességesen megcsináljuk a (közvilágítással együtt, – ígérte Czimbalmos.
A városgazda a „legoptimistább felállásban” sem tudott egy időpontot mondani a munkálatok megkezdésére, ám hangsúlyozta, prioritásként kezelik az ügyet. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. január 17., 21:09
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Mese, mese,meskete. Eddig is megcsinálhattátok volna, de könnyebb a ködösítés. Ahogy Murphy mondta volna „Tévedni emberi dolog de másra kenni még emberibb”.