Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem csak az ő érdemük

A szeptember 18-án, a Székely Hírmondóban megjelent Huszonöt éves a LAM Alapítvány című cikkhez szeretnék hozzáfűzni egy apróságot.

Nem tartom helyénvalónak, hogy Kató Béla püspök úr úgy állítja be magát, mintha mindent ő csinálna a LAM Alapítványnál. Tény, hogy ő alapította a LAM-ot, jelzem, ebben sokat segítették a svájciak, de az, hogy mindent ő csinálna és tartaná fenn, nem állja a helyét. Az alapítvány azóta sok ember munkájának köszönhetően önfenntartó! Dr. Sikó-Barabási Sándor úr is ki lett emelve, aki órákat tart ott, és valóban segíti az alapítványt, de rajtuk kívül még nagyon sok ember fáradozik, szívvel-lélekkel dolgozik, ezeket az alkalmazottakat nem ártott volna az ünnepségen megemlíteni.

 

Fülöp Magdolna, a LAM Alapítvány munkatársainak nevében

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. szeptember 20., 10:16
    ÉRTÉKELÉS: -1

    Tisztelt Főszerkesztő Úr! Tisztelt Szerkesztőség!

    A Székely Hírmondó szeptember 20-i számában, a levelező rovatban megjelent, Nem csak az ő érdemük című olvasói levél íróját nem ismerjük, tehát nem képviselheti a LAM Alapítvány munkatársainak álláspontját. Természetesen, tiszteletben tartjuk a Fülöp Magolna magán véleményét, viszont intézményi szinten elhatárolódunk a cikktől.

    Tisztelettel,

    KLÁRIK ATTILA – a LAM Alapítvány igazgatója

  • User
    Dátum: 2017. szeptember 20., 21:19
    ÉRTÉKELÉS: 5

    A hozzászóló legalább helyesen leírta a véleményét, míg az igazgatónak komoly problémái vannak a magyar helyesírással. Függetlenül attól, hogy milyen intézménynek vagy alapítványnak az igazgatója, illene ismernie a helyesírás szabályait.