Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megfejik a turistát

Mi is voltunk a kommandói falunapokon, és kipróbáltuk a gőzöst. A kérdésem az, hogy a gőzöst működtető egyesület (Asociația pentru Păstrarea Liniilor Înguste din România) miért kér fejenként 15 lejt a 2 kilométeres vonatozásra? Nem beszélve arról, hogy a jegyre 10 lej van nyomtatva, amire golyóstollal rájavítottak, hogy 15 lej. Ez így törvényes? Négy személyre már 60 lej 2 kilométer vonatozásért, nem az egyszerű ember pénztárcájához van szabva.

G. Botond, Kézdivásárhely

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. augusztus 11., 12:29
    ÉRTÉKELÉS: 5

    Aztán a turizmus általában nem ingyé van, s azt a vonatot valamiből fenn kell tartani ugye? Ha nem megy azért sírunk, s ha valaki rendbehozza, s pénzt merészel kérni érte, akkor azért borulunk ki. Ez a baj ezzel az országgal, s úgy a székelyekkel vele együtt.

  • User
    Dátum: 2017. augusztus 12., 14:58
    ÉRTÉKELÉS: 5

    Mert ez nem utazás. Hanem, ha úgy tetszik, cirkuszi mutatvány. Ha felülsz a körhintára, ott is elkérnek öt percért 10 lejt, ott még jegyet sem adnak, s ha szerencséd van, akkor csend van. Ha nincs, akkor bőg valami szörnyű manele. Kutya sem kérdi, hogy törvényes, vagy nem. Az egyszerű emberek, ha nincs pénzük, cirkuszba se mennek.

  • User
    Dátum: 2017. augusztus 16., 16:54
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Hogy a strandon mire jó a vursli? – hát kérem, én ezt nem fogom egyhamar megérteni. Aki viszont érti, az magyarázza meg, hogy lehet a süketülés határáig felsrófolt zenével ülni egész napon keresztül?